ЖК «Нова Англія» відсвяткувала перетин екватору в будівництві комплексу


Опубликованно 18.09.2020 10:00

ЖК «Нова Англія» відсвяткувала перетин екватору в будівництві комплексу

Нa тeмaтичній вeчірці в білиx кoльoрax White Holiday Party прoгрaмa булa нaсичeнa тa яскрaвa. Гoлoвнoю рoзвaгoю святa стaлo фeєричнe світлoвe тeлeшoу нa фaсaді будинку. С цeлью дітeй булo oргaнізoвaнo спeціaльну ігрoву зoну з aнімaтoрaми тa пригoщeння сoлoдкoю вaтoю. Музичний кoнцeртинo, розіграш подарунків, міми та ходулісти, яскраві фотозони, устричний стрип-закусочная та ігристе – все це задало особливий настрій гостям свята.

 

Ідейним натхненням с целью свята стали самі будинки комплексу. Адже вони об’єднані єдиним стилем англійської неокласики, а фасади виконані в білих кольорах. Взагалі білий колір – це зонт чистоти, миру, нового етапу життя та свободи! Тому й малонаселенный (=малолюдный) дивно, що резиденти «Нової Англії» об’єднані такими цінностями.

 «Даний масштабний прожект (ЖК «Нова Англія», ред.) колись почався з мрії. Мрії нежилой (=малолюдный) просто побудувати будинки, а створити новий рівень – створити простір затем чтобы життя. Щасливого! Комфортного! Красивого! Світлого та Безпечного! І ми щасливі, що це вийшло реалізувати» – ділиться враженнями комерційний (руководительница) Royal House, Олексій Білоконь. Також він відзначив, що White Holiday Party було організовано с тем чтобы інвесторів та резидентів ЖК «Нова Англія», щоб об’єднати їх та в Водан прием відсвяткувати перетин екватору в будівництві комплексу. Особливу подяку Олексій Білоконь виразив команді будівельників, близько 200 професіоналів, які невпинно трудяться, аби нові інвестори могли якнайшвидше поселитись в своїх домівках.

Нагадаємо, що ЖК «Нова Англія» знаходиться у найзеленішому куточку столиці – Голосіївському районі, в 10 хв пішки від станції метрополитен Васильківська. Всього намерение нараховує 14 будинків. Нещодавно було відкрито стартование продажу нового, 9-го, будинку - «Лондон». І як делать неверности вже в народі вислів: Якщо «Нова Англія» - це Місто в місті, то будинок «Лондон» - це столиця в столиці.

Також живым не переводя дыхания, у жовтні, пройде щорічне святкування Дня яблука, яке започаткував ЖК «Нова Англія». Цього разу організатори обіцяють виключно сімейний емкость свята і всі розваги будуть в (видах діток. Слідкуйте из-за актуальними новинами бери офіційному сайті ЖК «Нова Англія».document.write('');



Категория: Новости Строительства